Lett blanding

Status til nå for sommeren 2010


I forkant av sommeren gikk jeg faktisk å gruet meg for denne sommeren. Hva i all verden skulle jeg finne på? Hadde en frykt for å bli sittende her alene med mine grublerier og tanker.
Men ble det slik?
Nei, heldigvis ikke.
Når jeg skal gjøre opp status for sommeren 2010 så langt så kan jeg med hånden på hjertet si at dette der den beste sommeren jeg har hatt på mange år. Da snakker jeg ikke om været, for det har jo ikke vært så mye å skryte av, men over alle gleder jeg har fått oppleve – alle de gode menneskene jeg har møtt og nye territorier jeg har inntatt. Føler jeg har brutt nye grenser og gått nye veier jeg ikke turte å gå tidligere.
Når man ser tilbake kan man jo spørre seg hva som var årsaken til at man har hatt det bedre nå enn tidligere?
Svaret på det er for meg helt klart at jeg har fått et gjenopprettet og nærere forhold til Gud og ser hvordan han leder mennesker i min vei som er godt for meg – mennesker jeg jeg vokse med og være til glede for.
Er det noe jeg virkelig ønsker så er det å være et medmenneske som er til glede og velsignelse for andre og det opplever jeg at jeg i større og større grad kan få være, selv om det ofte kan være vanskelig å se det selv.
Det å innse at man bare ved å være seg selv å hvile i det kan være til glede for andre er en prosess som jeg er midt inne i og det er godt men også litt skremmende å være der.
Nettopp derfor er det godt å kunne ha en gudstro og kunne hvile i troen på at Gud er med og har kontrollen selv om omstendighetene ofte tilsier det motsatte.
Takk Gud for en flott sommer så langt…

%d bloggere liker dette: