Gåte/vits,  Humor & latter

Frank og vennene hans.

Frank skrøt til sjefen sin en dag; «Du vet, jeg kjenner alle det går an å kjenne. Bare nevn noen, hvem som helst, og jeg kjenner dem.»

Lei av maset, sa sjefen: «OK, Frank, hva med Tom Cruise?»

«Ikke noe drama, sjef, Tom og jeg er gamle venner, og det kan jeg bevise.»

Så Frank og sjefen hoppet på neste fly til Hollywood og banket på Tom Cruises dør. Da ropte Tom Cruise:

«Frank! Hva skjer? Så godt det er å se deg! Kom inn og ta en øl!»

Sjefen var imponert, men likevel litt skeptisk. Etter de dro fra Tom Cruises hus, sa han til Frank at det at han kjente Tom Cruise bare var flaks.

«Nei, nei, bare nevn noen andre,» sa Frank.

«President Obama,» sa sjefen raskt.

«Jepp,» sa Frank, «Gamle venner. La oss fly til Washington.» Og så dro de.

I Det Hvite Hus, så Obama Frank og sjefen hans. Han vinket de bort til seg og sa, «Frank, for en overraskelse. Jeg er på vei til et møte, men du og vennen din kan komme inn, også kan vi ta en øl og henge litt etterpå.»

Sjefen ble overrasket, men fortsatt ikke helt overbevist. Etter de hadde dratt fra Det Hvite Hus, fortalte sjefen til Frank at han fortsatt hadde sine tvil. Frank ba han da igjen om å nevne noen andre.

«Pave Francis,» sa sjefen.

«OK!» sa Frank, «Jeg har kjent paven i mange år.» Og så dro de til Roma.

Frank og sjefen ble omringet av mennesker på St. Peters plass. Da sa Frank, «Dette vil aldri fungere. Jeg kan ikke få øyekontakt med paven i denne folkemengden. Vet du hva, jeg kjenner alle vaktene, så jeg bare går opp, og så kommer jeg ut på balkongen sammen med paven.» Og forsvant inn i folkemengden på vei mot vaktene.

En halvtime senere kom Frank ut på balkongen sammen med paven, men før Frank rakk å komme tilbake, fant han ut at sjefen hans hadde fått et hjerteinfarkt og var omringet av leger.

Frank bøyde seg ned til sjefen og spurte, «Hva skjedde?»

Sjefen så opp på han og sa, «Det var dråpen… Du og paven kom ut på balkongen, og mannen ved siden av meg sa, ‘Hvem søren er det som er oppe på balkongen sammen med Frank?’»

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/svendber/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 5420