Halden,  Konsert,  Kultur,  Musikk,  Psykisk helse

Sosialangst på prøve…

I går var det jamsession på et lokalt utested og etter mye frem og tilbake klarte jeg å trosse angsten og kom meg avgårde.

Dette er et tilbud jeg har ønsket meg i Halden i mange år og ble derfor veldig glad da dette ble annonsert.

Her havna jeg, på scenen bak bandet – godt man kan le av det etterpå.

Da jeg ankom var det allerede ganske så mye folk og få sitteplasser igjen. Husbandet var plassert på gulvet foran scenen og innehaver kom bort å sa det var ledige bord på scenen.

Jeg hadde ikke så mye valg og satt meg alene ved et bord på scenen med alt av spotlights rettet mot meg. Følte jeg satt der på utstilling. Skal si sosialangsten ble utfordret denne kvelden.

Egentlig hadde jeg planer om å ta med gitaren og spille en låt eller to men valgt å bare være tilskuer denne gangen. Satt der en drøy time da hadde jeg fått nok.

Spiller i band og elsker å opptre til vanlig. Trygt å godt å ha en gitar å “gjemme seg” bak – hihi!

Burde kanskje tatt med gitaren likevel. Når det er sagt så var nivået på det jeg hørte rimelig høyt så jeg er litt usikker?

Gleder meg til ihvertfall bandet vårt Siri & the Coconuts spiller på Byparken 10 okt (Verdensdagen for psykisk helse) og Sammen for Halden i Imanuels Kirke senere i år.

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom

%d bloggere liker dette: