Gåte/vits,  Humor & latter

På skatteetatens kontor

Skatteetaten bestemte seg for å gå gjennom gamlefar’s økonomi, og kallær’n inn til et møte. Saksbehandlær’n var ikke overraska da gamlefar kom sammen med advokaten sin.
Saksbehandlær’n sa:
«Vel, du har en ekstravagant livsstil, og ikke noe fulltidsjobb, som du forklarer ved å si at du vinner penger ved å gamble. Jeg er ikke sikker på om Skatteetaten vil tro på det.»
«Jeg er en kjempeflink gambler, og jeg kan bevise det,» sa gamlefar. «Hva med en demonstrasjon?»
Saksbehandlær’n tenkte et øyeblikk og sa, «OK. Kjør på.»
Gamlefar sa, «Jeg vedder 10 000 kroner på at jeg kan bite mitt eget øye.»
Saksbehandlær’n tenkte igjen et øyeblikk og sa, «Det er et veddemål.»
Gamlefar tok ut glassøyet sitt og bet det. Saksbehandlær’n fikk hakeslepp.
Gamlefar sa, «Nå, jeg vedder 20 000 kroner på at jeg kan bite det andre øyet mitt.»
Da så saksbehandlær’n at gamlefar ikke var blind, så han godtok veddemålet. Gamlefar tok ut gebisset sitt og bet det friske øyet.
Den lamslåtte revisor’n innså nå at han tapte og mista 30 000 kroner, med gamlefar’s advokat som vitne. Han begynte å bli nervøs.
«Vil du doble eller miste alt?» spurte gammær’n. «Jeg vedder 60 000 kroner på at jeg kan stå på den ene siden av pulten din, og så tisse i søplebøtta på andre sida, og ikke søle en dråpe i mellom.»
Saksbehandlær’n, som allerede hadde tapt to ganger, var forsiktig nå, men han så nøye etter og tenkte at det ikke var mulig for den gamle mannen å gjennomføre et slikt stunt, så han godtok veddemålet igjen.
Gamlefar stilte seg opp på den ene sidea av pulten og dro ned glidelåsen på buksene sine, men selv om han prøvde, så det ikke ut som han kunne få strålen til å treffe søplebøtta, så han tissa utover saksbehandlærn’s pult.
Saksbehandlær’n hoppa av glede, da han innså at han hadde snudd et stort tap til en seier. Men gamlefar’s advokat sukka og la ansiktet sitt i henda sine.
«Går det bra med deg?» spurte saksbehandlær’n.
«Ikke akkurat,» sa advokaten.
«Tidligere i dag, når han fortalte meg at han hadde blitt innkalt for en gjennomgang av økonomien sin, vedda’n 250 000 kroner på at han kunne tisse utover pulten din og at du ville bli glad for det!»

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom