Bibelen,  Blogg,  Dagbok,  Drikke,  Gud,  Jesus sier,  Siri,  Tro

Nyter finværet.

Jeg er langt fra noe solmenneske, men av og til er det deilig å slappe av (og nyse litt) i solvarmen. Og hva er vel da bedre enn å nyte et glass iste i et “Norgesglass”. Det er så deilig med dager som denne, da man kan stå opp og kjenne at angsten fortsatt sover. Man vet den “våkner”, bare håper det drøyer så lenge som mulig.

Slik er det å leve med angst, man nyter øyeblikkene da man kan få fred. Angst er så mye mer enn det å være vanlig redd etter min mening. Man blir helt paralysert og sliter med å tenke rasjonelt på situasjonen man er i.

Da er det godt å ha en gudstro, troen på en god Gud som elsker meg akkurat slik jeg er, med alle mine feil og mangler. Det gir en indre fred, og som bibelen sier er Guds fred noe som overgår enhver forstand. Man forstår det ikke, man kan bare ta imot.

Det kan kanskje høres motstridende ut å ha indre fred og angst samtidig? Mulig det, men det funker og det er det som teller.

Jesus sa, kom til meg alle dere som bærer tunge byrder og dere skal få hvile.

Ønsker dere alle en god dag.

Deilig med ice tea i solen.

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom

%d bloggere liker dette: