Innvandring,  Norden,  Nyheter

Høyreekstreme til TV 2: – Klare til å ta over makta i Norden

http://www.tv2.no/nyheter/8667400/

Som TV2 melder så er en ny organisasjon med nazister på fremmarsj i Norden. De fornekter holocaust og hater jøder. Dette er virkelig en skremmende, men samtidig ikke en uventet utvikling. 
I takt med at våre politikere tillater tilstrømning av “flyktninger” så vil vi dessverre se mer og mer av denne typen grupper vokse frem. 

Personlig støtter jeg absolutt ikke slike gruppers synspunkter, men på ett punkt har de nok dessverre rett mener jeg – innvandringen er ute av kontroll. Jeg tror dessverre at det vi har sett av innvandrerrelaterte problemer hittil bare er begynnelsen på noe stort og stygt. 

Jeg mener selvsagt at vi skal og må hjelpe de som er i nød, men jeg tror ikke noe på at alle som kommer har ærlige hensikter. Mange av dem er jo også IS-sympatisører/kriger. Og de vil oss neppe noe godt? 

Tilbake til nazigruppen, de uttaler at de har Hitler som sitt store forbilde og det alene bør være nok for de fleste til å ta avstand fra dem. 

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt)


Notice: Undefined offset: 0 in /home/svendber/public_html/wp/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924
%d bloggere liker dette: