Norge,  politikk,  Samfunn

Fattig-Norges statsminister?

(kopiert fra facebook)

HØR,HØR..!!! «Nå er det vanlige folks tur til å føle fattigdommen.

Hva skulle storskrytende Støre fra beste vestkant, som fyrer med ved på hytta, ha gjort uten Frelsesarmeen og frivillige organisasjoner som stiller opp når politikerne svikter sitt eget folk så grovt? Under valgkampen tok de ikke noe forbehold, Støre og Vedum lovet at vanlige folk skulle prioriteres. Så var det altså grov løgn. Og så undrer de seg og depper over at meningsmålinger stuper.

Når snart en halv million familier i Norge lever i fattigdom, så vil andre samfunnsproblemer øke eksplosivt. Kriminalitet, rusmisbruk og økte kostnader til psykisk helse. Vi vet godt hva fattigdom alltid fører til. Allikevel velger Støre og Vedum å overse varsellampene som blinker fra alle kanter.

Samtidig som den omvendte Robin Hood, Støres mirakelmann (heksedoktor) Barth Eide lover milliarder til korrupte land for å redde planeten fra klimakollaps. Det aller første Støre burde gjøre var å sette en bråstopp for Barth Eides utagerende diplomatliv og bruke disse enorme summene på egen befolkning – direkte overført til fattighusene, det er noe alle vil forstå og juble for. Med målsetting om at de snarest mulig skal bli overflødige i et så rikt land som Norge. Det ville ha blitt respektert som et genialt politisk «grep» og brakt håpet tilbake til hele det norske folk.

Det første varsel om galskap kom da Støre ga folkets arvesølv til EU-mafiaen. Norsk fossekraft, som har holdt landet med rimelig strøm i over hundre år. Pionerene fra Rjukan visste hva de gjorde, men de kunne ikke ane at politiske idioter 112 år senere skulle skusle bort denne rikdommen, som har lagt grunnlaget for Norges velstand og en industriutvikling som ikke var naturlig for et land så nær Nordpolen.

Det er Støre som nå må svare for dette sviket, selv om andre partier på Stortinget også har ansvar for tragedien. Men problemet er at Støre ikke har evnen til å angre på noe. Hvor mange er det som tror på Støre heretter? Det er mer sannsynlig at historiebøkene vil skildre Støre som «Fattig-Norges statsminister» i en kort periode. I en parentes.»(Jan Hervig)

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: