Bibelen,  Endetid

Endetiden – ett forsømt tema i kirken.

I går startet det kurs kalt “Endetiden og Jeus gjenkomst i profetisk lys” i Pinsekirken Salen, Halden. Gårsdagen var første av fire torsdager nå i november hvor Terje Berg og pastor ved Salen Frode Næss tar for seg flere ulike deltemaer innen dette store feltet.

Personlig må jeg si at undervisning om endetiden og Jesu gjenkomst er noe jeg har følt meg helt sulteforet på da dette nærmest har vært et ikketema i flere kirker. Jeg følger mye med på Internett og det er samme tendens over hele verden dessverre. 

Det var derfor veldig godt å få undervisning på dette viktige området i den tiden vi lever i hvor vi som kristne ser at profetier går i oppfyllelse rett foran øynene på oss. Har aldri tvilt på bibelen, men nå man ser med egne øyne at den snakker sant, ja da blir man styrket i troen.

Terje Berg snakket i går om viktigheten av å undervise om endetiden, ikke for å skremme men for å trøste, oppmuntre og styrke oss i troen.

Frode Næss tor i går for seg Jesu gjenkomst og opprykkelsen og gav meg svar på en del ting jeg har lurt på. 

Det er nå tre torsdager igjen noe jeg gleder meg veldig til…

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom

%d bloggere liker dette: