Barn,  Humor & latter,  Musikk

Bør de forbys i skolen…?

De soste årene har det utviklet seg en helt absurd “krenkekultur” hvor det kan virke som ingen tåler noenting lenger. Se bare på omskriving av Astrid Lindgrens historier.

Teksten under fant jeg på nett og er ironisk ment som søkelys på dette – slik jeg oppfatter det.

(Funnet på Facebook)

Jeg stemmer på at disse sangene også må forbys i skolen.😜😜

1)Alle fugler (små de er): Det er de jo slett ikke. Elevene bør få lære at det også finnes store fugler, som struts og pingvin. Jeg vil reservere meg mot denne sangen.

2)Bjørnen sover: Denne sangen begynner bra når den lærer barna at bjørnen sover og ikke er farlig. Men er det nødvendig skremme dem med at «man kan jo aldri være trygg»? Dette bidrar til unødig bjørnefrykt. Jeg reserverer meg.

3)Bro, bro brille: «Den som kommer aller sist, skal i den sorte gryte». Kulturell appropriasjon på sitt verste. Nordmenn bør ikke stjele kulturen til fattige og undertrykte kannibaler. Jeg reserverer meg.

4)En bussjåfør, en bussjåfør: Tenk på vesle, mutte Andrea på syv år, som drømmer om å bli bussjåfør. Bør vi fortelle henne at bussjåfører må være menn, attpåtil menn med godt humør? Jeg reserverer meg.

4)Mikkel rev: «Skrev et brev, sendte det til månen». Denne sangen skaper urealistiske forventninger til Posten, som allerede sliter mer enn nok med å levere til Bygde-Norge. Jeg reserverer meg.

5) Nede på stasjonen: Begynner også bra «STÅR alle togene så pent på rad» så sklir det ut «Mannen på lokomotivet sveier på et håndtak. Tøff, tøff, tøff, tøff, TOGET GÅR.» Dette er utvilsomt villedende markedsføring som kan bekreftes av oss som daglig pendler med #NSB #VY. Jeg reserverer meg!!!

6)Ta den ring og la den vandre. Fra den ene til den andre..
-Rart det er mye skilsmisser ?Jeg reserverer meg!

7)slå på ring slå på ring, slå på hvem du vil, slå på kjæresten din om du vil, og den du slår på, slår du så hardt så hardt!!
-Må si jeg Syntes den er verst! Oppfordrer til vold!Jeg reserverer meg!

Musiker, gitarist og hobbyfotograf. Ansvarig for Www.svendberg.com - (mitt hobby prosjekt) https://www.facebook.com/svendbergdotcom

%d bloggere liker dette: