Sprengte naboen gressklipper 

​Syntes denne historien var så morsom så jeg måtte dele den her. 

Pensionär sprängde grannens robotklippare


lizard-s1Den pensionerade majoren Erik Pansaar från Örebro höll på att få hjärtat i halsgropen när han med sina egna ögon siktade en modern stridsvagn på grannens gräsmatta. Det var bara till att plocka fram det tunga artilleriet.

“inte hann jag försäkra gräsklipparen heller!”

– Och vad i helvete ska jag ta mig till nu då? Jag har en två meter djup krater där mitt vackra äppelträd stod, och det är jord, stenar och äppelmos över hela trädgården! Inte hann jag försäkra gräsklipparen heller!, säger Hubert Plæp, granne till den pensionerade majoren.

9fc91cb225d45e0546010a65f009849a

Majoren till höger är idag 104 år gammal.

Använde sin frus glasögon

Till historian hör att Erik Pansaar hade tagit på sig sin frus glasögon, som för övrigt förstorar saker och ting med tjugo gånger, istället för sina egna, och missbedömt storleken radikalt på det fientliga fordonet som härjade på grannens tomt.

facebooktwitter

“Så jag hämtade lite godsaker från källaren och sprängde skiten i luften”

– Ja helvete vad rädd jag blev!! Det såg ju precis ut som en sån där stridsvagn som ryssarna skulle anfalla Sverige med år 2050 enligt hemliga dokument från Stalin, säger Erik Pansaar förvirrat till Nyheterna Sverige.

– Så jag hämtade lite godsaker från källaren och sprängde skiten i luften, fortsätter Erik Pansaar berätta och ler stolt.

Ingen gris blev skadad under sprängningen

En förrymd gris stod i närheten och blev alldeles överlycklig när äpplen spreds åt alla håll och kanter.

1– Ja, det råkade stå en förrymd gris runt hörnet på huset som blev helt till sig när äpplena sprängdes iväg. Den visste ju knappt vart den skulle springa, så den gjorde några piruetter och sket åt alla håll av upphetsning. Jag tror den hade spanat länge på äppelträdet och hoppats att äpplena skulle ramla ner. Tur att den var rädd för robotgräsklipparen så att den inte blev sprängd den med, säger grannen och vittnet Felicia Stjärtstoft till Nyheterna Sverige.

Självförsvar lika med nedlagt ärende

Örebropolisen säger till Nyheterna Sverige att ärendet är nedlagt på grund av att Erik handlade i falskt men ärligt självförsvar.

Facebook kommentarer
Merket med: , , ,